“Laika Leigučuos” 10.raidījums

Raidījumā salīdzināsim, kā Robežsargu mācību centrs Rēzeknē  kopš 1992.g. attīstījies par Valsts Robežsardzes koledžu, kā mainījusies infrastruktūra un kādos apstākļos tiek īstenots studiju process mūsdienās.

Kā Latgalei nozīmīgu personību iepazīsim ilggadējo Rakstniecības un Mūzikas muzeja galveno krājuma glabātāju Annu Eglienu, kura veidojusi pirmo F.Trasuna muzeja “Kolnasāta” ekspozīciju un popularizējusi Latgales literātu atstāto mantojumu.

Latgales kultūrtelpas aktualitāšu sadaļā – turpināsim atspoguļot 13.Saeimā no Latgales vēlēšanu apgabala ievēlēto deputātu  Janīnas Jalinskas (ZZS) un Ingas Goldbergas (Saskaņa) viedokli par iecerēm, ko viņi vēlas paveikt Latgales reģiona attīstībai.

Raidījums skatāms  20.decembrī  plkst. 17: 30  “Re: TV”, kā arī no 13.decembra sadarbības partneru www.lakuga.lv, www.lpr.gov.lv, www.grani.lv, www.rezekneszinas.lv, www.vieteja.lv, www.daugavpilszinas.lv  internetvietnēs un Latgolys entuziastu grupys Biļdis sociālo tīklu profilā.

Raidījums tapis ar  VRAA mērķprogrammas “Reģionālo un vietējo mediju atbalsta programma” apakšprogrammas  “Atbalsts sabiedriski nozīmīgas žurnālistikas radīšanai medijos Latgales plānošanas reģionā” atbalstu.

Raidījuma veidotāji – Latgolys entuziastu grupa Biļdis

Foto  no Biļdis arhīva- Anna Egliena