Latgales SEZ pārvaldei jauni pieteikumi statusa piešķiršanai

14.februārī Līvānos notika Latgales speciālās ekonomiskās zonas (Latgales SEZ) darbinieku Vladislava Stankeviča un Marinas Ševernovičas tikšanās ar vienu no lielākajiem Līvānu novada uzņēmējiem, kurš izrādījis interesi  saņemt Latgales SEZ kapitālsabiedrības statusu.  Sarunas laikā, klātesot Līvānu novada domes priekšsēdētājam Andrim Vaivodam, tika sniegta konsultācija par uzņēmuma iespējām un nosacījumiem Latgales SEZ kapitālsabiedrības statusa saņemšanai un piedāvātajām priekšrocībām.

Šobrīd Latgales SEZ statuss ticis piešķirts 7 uzņēmumiem no kuriem divi atrodas Līvānu novadā, kā arī 2 – Krāslavas novadā un 3  Daugavpilī.

Pieaugot uzņēmēju un sabiedrības informētībai par Latgales SEZ un tās sniegtajām priekšrocībām kopumā, strauji pieaugusi interese no pašmāju un vietējiem uzņēmumiem.

Kā atzina V.Stankevičs:“Latgales SEZ pārvalde cenšas rast individuālus risinājumums katram komersantam kas izrādījis interesi par Latgales SEZ priekšrocībām. Konsultējam nepieciešamās dokumentācijas sagatavošanā un jau šobrīd notiek jaunu divu iesniegto ieguldījumu projektu izvērtēšanas process.”

Konsultācijas par Latgales SEZ statusa saņemšanas nosacījumiem  var saņemt sazinoties ar Latgales SEZ pārvaldi: e-pasts: lsez@latgale.lv, tālr.: 26511047.