Piedāvājums drosmīgajiem – sekot pāvestam Baltijā visas četras dienas

No 22. līdz 25. septembrim notiks svētceļojums pa Baltijas valstīm, piedaloties pāvesta Franciska vizītes pasākumos Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. Svētceļojumā īpaši aicināti jaunieši no 18 gadu vecuma, jauniešu darba vadītāji, priesteri un konsekrētās personas. To organizē Latvijas konsekrēto personu konference sadarbībā ar jauniešu kustībām. 

“Sestdien, 22. septembrī, dosimies no Rīgas caur Daugavpili uz Lietuvu, kur Viļņas katedrāles laukumā notiks Austrumeiropas jauniešu tikšanās ar pāvestu Francisku. Savukārt svētdien, 23. septembrī Kauņā, Santakas parkā, kur saplūst divas upes, piedalīsimies Svētajā Misē, īpaši lūdzoties par ģimenēm,” stāsta Anna Briška, viena no svētceļojuma koordinatorēm.

Pirmdien, 24. septembrī, kopā ar tūkstošiem svētceļnieku sagaidīsim pāvestu Francisku Aglonā, kur plkst. 16.30 tiks svinēta Euharistija, lūdzot Dieva svētību Latvijai. Svētceļojuma galamērķis ir Tallina, kur 25. septembra pirmajā pusē Tallinas Domā pāvests Francisks tiksies ar dažādu konfesiju jauniešiem, savukārt pēcpusdienā, pirms došanās atpakaļ uz Romu, svinēs Svēto Misi Brīvības laukumā. Pēc tam svētceļnieki atgriezīsies Latvijā.

Pieteikšanās Baltijas svētceļojumam ir iespējama līdz 14. augustam, rakstot uz e-pastu info.svetcelojums@gmail.com vai reģistrējoties šeit>>.
Līdzdalības maksājums svētceļojumā ir 60 eiro (iekļautas naktsmītnes un transporta izdevumi).
Svētceļnieki tiek aicināti uz informatīvu satikšanos Aglonas bazilikas kriptā 14. augustā, plkst. 16.
Baltijas svētceļojums
Latvijas konsekrēto personu konference