Autoceļu uzturētājs informēs Latgales pašvaldības par ikdienas uzturēšanas darbiem uz autoceļiem

Ceturtdien, 07.martā, Preiļos, VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” (LAU) pārstāvji informēs Latgales reģiona pašvaldības par ziemas uzturēšanas darbu aktualitātēm uz autoceļiem.

LAU vadība pastāstīs par aktuālajiem ikdienas uzturēšanas darbiem uz autoceļiem ziemas sezonā, savukārt LAU Autoceļu uzturēšanas un pārvaldības departamenta direktors Vilnis Vigulis informēs par slīdamības samazināšanas tehnoloģijām un novitātēm ziemas dienesta darbu organizēšanā. Tiks apskatīti arī reģionālo un vietējo autoceļu uzturēšanas specifikas jautājumi.  Pēc tam notiks LAU ziemas sezonas tehnikas apskate.

Aicinām pašvaldības pārstāvjus, žurnālistus uz tikšanos seminārā 07.martā LAU Preiļu nodaļā, Brīvības ielā 76. Ierašanās no plkst. 10.30;

Pieteikt savu dalību semināram variet: www.lau.lv/registracija

 Par LAU: LAU veic gandrīz 200 dažādus ikdienas uzturēšanas darbus uz valsts autoceļiem. Uzturamo valsts autoceļu kopgarums ir vairāk nekā 20 000 km, no tiem 9 129 km autoceļu ir ar melno segumu un 10 989 km ir grants autoceļu, kā arī ikdienas uzturēšanas darbi tiek veikti uz vairāk nekā 900 tiltiem.

Maija Eglīte, Komunikācijas speciāliste, Tālr. +371 67686933;  Mob. +371 29162452;  maija.eglite@lau.lv