Līvāni meklē māksliniekus

Tuvojoties Līvānu pilsētas svētkiem, kas šogad notiks no 19. līdz 20. jūlijam, Līvānu novada Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs (JIC) “Kvartāls” meklē gados jaunus muzikālos talantus no tuvākas un tālākas apkaimes, kas būtu ieinteresēti uzstāties pusakustiskā sajūtu koncertā “Divas Dabas”, kas notiks 19. jūlijā no plkst. 20.30 līdz 22.30 Jēkaba Graubiņa Līvānu Mūzikas un mākslas skolas dārzā, Raiņa ielā 4, Līvānos.

Koncerts šogad izskanēs jau trešo gadu pēc kārtas. Uzstāšanās koncertā jaunajiem māksliniekiem būs iespēja parādīt savu talantu, pilnveidot publiskas uzsāšanās prasmes un pasniegt simbolisku dāvanu Līvāniem pilsētai tās 93. gadadienā.

Aicinām pieteikties gan solo izpildītājus, gan duetus, trio un kvartetus, gan grupas, gan dziedātājus un instrumentālistus. Lai pieteiktos, māksliniekiem uz e-pastu raksti@kvartals.lv līdz š. g. 2. jūnijam jānosūta pieteikumu brīvā formā, norādot:
• mākslinieka vai grupas pārstāvja vārdu, uzvārdu (grupas gadījumā jānorāda arī nosaukumu),
• vecumu (nav obligāti),
• pārstāvēto novadu,
• kontaktinformāciju operatīvai saziņai,
• potenciāli izpildāmo skaņdarbu (līdz trīs) nosaukumus un ilgumu,
• tehniskās prasības (skaņas iekārtas, instrumentus);
• kā arī vēlams ziņojumam pievienot 1-3 minūtes garu video vai audioierakstu, lai radītu izpratni par izpildītāja prasmēm un uzstāšanās stilu.

Šis ir bezpeļņas pasākums, līdz ar to koncertu apmeklētāji var klausīties bez maksas, kas nozīmē, ka jaunie mākslinieki uzstājas brīvprātīgi, par to nesaņemot atalgojumu (taču tas nenozīmē, ka mājās viņus laižam tukšām rokām). Visiem māksliniekiem koncerta laikā nodrošinām uzkodas, vietu atpūtai, bet tālākiem braucējiem piedāvājam nakšņošanas iespējas JIC “Kvartāls” telpās (pieejami biezie matrači, guļammaisi, dušas, ģērbtuves, virtuve ar visu nepieciešamo). Nākamajā dienā palicēji var piedalīties sporta svētkos turpat