Rēzeknes pilsētas dome izsludina sociālo akciju personām ar funkcionāliem traucējumiem

Rēzeknes pilsētas domes Pārvalde “Sociālais dienests” izsludina akciju no 2019.gada 11.marta līdz 2019.gada 10.maijam, kuras laikā tiesības pieteikties uz mājokļa vides pielāgošanu ir Rēzeknes pilsētas pašvaldībā deklarētām personām ar funkcionāliem traucējumiem, kurām ir noteikta 1. un 2. invaliditātes grupa. Šogad šim pasākumam ir ieplānoti 8000.00 eiro.

Akcijas dalībnieku mājokļos tika ierīkoti rokturi, uzstādītas margas kāpņu telpā, kā arī pagarinātas jau esošās margas, ierīkots panduss gar mājas sienu, nobrauktuves, atjaunoti, kā arī ierīkoti jauni celiņi, pielāgoti sanitārie mezgli. Vairākiem akcijas dalībniekiem tika veikta dažādu tehnisko palīglīdzekļu iegāde (vannas dēļi un rolators, tualetes poda paaugstinājums).

Iesniegumus ar lūgumu veikt mājokļa vides pielāgošanu personām ar funkcionāliem traucējumiem lūdzam iesniegt Pārvaldes „Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļā, 107 kabinetā, Zemnieku iela 16A, Rēzeknē.   2018.gadā

Sociālās akcijas „Mājokļa vides pielāgošana personām ar kustību traucējumiem” ietvaros tika saņemti 22 Rēzeknes pilsētas pašvaldībā deklarētu personu ar funkcionāliem traucējumiem iesniegumi.

Jūs interesējošo informāciju varat saņemt, uzzvanot Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītājai Inesei Niperei, pa tālruni 26639222.