Valsts kontroles informācija Latgales reģiona un tam līdzās esošo novadu (pilsētu) medijiem

Šī gada 13.februārī Valsts kontroles (VK) pārstāvji piedalīsies Latgales plānošanas reģiona rīkotajā seminārā Preiļu pilsētā. Vienlaikus vēlamies izmantot šo iespēju, lai uzaicinātu reģiona mediju pārstāvjus uz sarunu par Valsts kontroles darba specifiku, uzdevumiem un mērķiem, par sadarbību ar tiesībaizsardzības iestādēm, lai novērstu revīzijās konstatētos pārkāpumus vai rosinātu krimināllietas, ja ir aizdomas par noziedzīgiem nodarījumiem. Atsevišķi stāstīsim par pēdējā laika revīzijām pašvaldībās, tai skaitā, Latgales reģionā. Saruna ar medijiem plānota no 9.30 līdz 11.00.

Būsim pateicīgi, ja atradīsiet laiku sarunai ar mums, atbildēsim uz Jūsu jautājumiem un sniegsim papildinformāciju, ja pēc tikšanās tā būs nepieciešama.

Sarunā piedalīsies Valsts kontroles Padomes loceklis Edgars Korčagins, Valsts kontrolieres padomniece komunikācijas jautājumos Ilze Salna, Politiku plānošanas projektu un analīzes procesu vadītājs Valērijs Stūris un Līga Krapāne.

Šāds pasākums janvārī notika Saldū, kur VK ar Kurzemes reģiona žurnālistiem.

Lūdzu informējiet par savu lēmumu attiecībā uz 13.februāra pasākumu līdz nākamās nedēļas beigām.

Līga Krapāne, Sabiedrisko attiecību un iekšējās komunikācijas daļas vadītāja, Tālr.: 67017671, 29480299, e-pasts: Liga.Krapane@lrvk.gov.lv